Weerwolven: Kerkhof Editie

Als je uit het spel ligt ga je naar het kerkhof, maar eindigt daar het spel??

Weerwolven en burgers maken zich op voor een strijd op leven en dood. Voor de meest fanatieke spelers en oscarwaardige deelnemers is deze avond. Alle karakters en gebouwen kunnen langskomen. We hebben duidelijke spelregels die via het scherm uit gelegd worden. De bekwame spelleider legt het graag uit en leidt iedereen graag door de spannende potjes heen. Inmiddels zijn er voor de komende edities scenario’s voorbereid zodat er tijdens een spel er nog van alles kan gebeuren.

19.00 aanvang en meteen van start met een redelijk eenvoudig spel voor iedereen die er vanaf 19.00 uur bij kan zijn.

19.40 uur einde 1e spel en uitleg van het scenario grote spel

20.00 uur start scenario 1

21.20 uur start scenario 2

22.30 uur einde scenario 2 en even napraten

22.55 uur Nog 1 potje voor degene die het niet erg vinden wat later te maken

23.45 napraten en slachtofferhulp

Deelname is € 5,00 en je inschrijven kan door een app te sturen naar 0610 859804. Wat kun je hier voor verwachten. Een, twee of misschien wel drie spellen weerwolven. Als je uit het spel ligt dan volg je vanaf de bar het spel. Daar staan volop hapjes en snacks klaar.

Als je meedoet vragen we van je de basis regels te kennen. Via het beamerscherm brengen we je op de hoogte van de details omtrent de rollen. Niet iedereen gaat het einde van het spel halen. Iedere nacht vermoorden de weerwolven een burger en iedere dag mogen de burgers iemand wegstemmen. Lig je uit het spel dan mag je niet meer meepraten en ga je het spel volgen vanaf de bar. Na afloop van het spel is er ruimte genoeg om na te praten. Uiteindelijk winnen de weerwolven of de burgers en kenners weten hoe leuk maar zeker hoe spannend dit kan zijn.

Geef je graag zo snel mogelijk op. We hebben ruimte voor 22 spelers.

beers – burgers- events