Buffetten

Eten en drinken bij the sacred heart pub kan niet alleen van de kaart, maar wij ontvangen je ook met graag voor een heerlijk buffet. Of je nu een dagje teambuilding hebt gepland met je personeel, een verjaardag hebt te vieren of dat je je bruiloft of jubileum bij ons viert… Onze kok stelt met veel plezier een buffet voor je samen. Wij doen je graag alvast wat suggesties, maar iets samenstellen naar eigen wens kan uiteraard ook.

Buffet

Terwijl u met uw gasten een lekker drankje nuttigt, gaat onze kok de buffetbakken vullen met het lekkerste eten, denk u aan varkenshaas champignonroomsaus, roerbakgroente en lekkere salades. U kunt uw wensen aan ons doorgeven en wij maken een voorstelmenu voor u.  Heeft u liever een thema buffet zoals chinees of stamppotten, het is allemaal mogelijk.

Lopend Buffet

Vanuit de keuken bereidt onze kok de lekkerste gangen. Onze serveersters brengen de gerechtjes bij u en uw gasten. Denkt u aan een burger, loaded fries of rijst met sate. Wanneer u langskomt om het buffet te bespreken, zullen wij ook een voorstel van een menu doen.

Barbecue (lopend) buffet

Een barbecuefeest met een kok die heerlijke gerechten bereidt, zoals kipsaté met satésaus, burgers en gekruide aardappeltjes. U kunt aangeven wat voor vleesgerechtjes er van de barbecue moeten komen en onze kok bereid ze voor u en uw gasten. 

Drankenarrangement

Drank arrangement: Onbeperkt drinken gedurende een tijd naar keuze. Volgende dranken zitten in het arrangement: koffie, thee, pils, 0.0  pils, fris, wijn en mix.

Drank op nacalculatie: Het is ook mogelijk om dranken op nacalculatie te doen. We houden dan bij wat er gedronken wordt, en dat wordt aan het einde van het diner afgerekend.

beers – burgers- events