Besloten Feest

Niet iedereen weet het, maar The Sacred Heart Pub is af te huren voor een besloten feest. Een ideale cafésfeer om met 80 tot 150 personen een feest te vieren. Vanuit de keuken kunnen wij de lekkerste hapjes serveren.

Wij denken graag met u mee met speciale verzoeken op het gebied van koffie met iets lekkers, eten, muziek en entertainment. Voor meer informatie bel gerust 073 5995907

De pub heeft veel mogelijkheden. Er zijn faciliteiten aanwezig zoals beamer, projectiescherm, geluidsinstallatie en microfoon.

Bent u geïnteresseerd en/ of heeft u nog vragen, neem dan vrijblijvend contact op zodat we de mogelijkheden kunnen  bespreken. Ook kunt u op  afspraak de pub komen bezichtigen.

U kunt tot 2 dagen voor het feest het definitieve aantal gasten doorgeven

Drank arrangement: Onbeperkt drinken gedurende 5 uur €22,50 per persoon. Volgende dranken zitten in het arrangement: koffie, thee, pils, 0.0 pils, fris, wijn en mix.

Drank op nacalculatie: Het is ook mogelijk om dranken op nacalculatie te doen. We houden dan bij wat er gedronken wordt, en dat wordt aan het einde van het feest afgerekend.

Hapjes: Hapjes gaan in overleg. Mogelijkheden variëren tussen de €0,50 – €2,00 per persoon. Wanneer we het feest bespreken, zullen we ook  met u bespreken welke hapjes u graag op uw feest wil.

beers – burgers- events