Puzzelproeverij

Heb jij al kennis gemaakt met ons puzzelproeverij diner ?
Voor maandag t/m vrijdag kun je reserveren tussen 17.00 en 20.00 uur. Dan is er een heerlijk 3 gangen diner met, voor elke gang, een escape room achtige puzzel die je op moet lossen aan tafel om je eten vrij te spelen.
 
Eerst even puzzelen, dan lekker eten.
Escaperooms zijn tegenwoordig overal te vinden, voor iedereen die het leuk vindt om puzzels/raadsels op te lossen en dit te combineren met een uitgebreid diner hebben wij deze 2 zaken met elkaar gecombineerd in de vorm van een “Puzzel Diner”. Dit is al mogelijk vanaf 2 personen.
 
Durf jij deze uitdaging aan ? Het diner inclusief de 3 puzzels kosten €39,50 per persoon. Voor meer informatie of reserveringen bel ons gerust of stuur een whatsapp. 073 599 5907

De puzzels

De puzzels variëren van kennis-, logica-, reken- tot taalpuzzels. Alle puzzels zijn door puzzelproeverij verzonnen en met de hand gemaakt. Je krijgt tijdens je arrangement net zoveel puzzels als gangen. Je hebt alleen een smartphone nodig om je inlogcode in te vullen. In dezelfde online omgeving zal je ook de hints ontvangen en  wordt de tijd digitaal bijgehouden.  De tijd start zodra de puzzel op tafel staat. De tijd stopt zodra je de juiste oplossing ingevoerd hebt op je telefoon. Alle tijden van alle deelnemers worden bijgehouden in een klassement, zodat je kunt zien hoe goed je het gedaan hebt. Alle puzzelseries hebben een Letter, bijvoorbeeld serie A. Deze serie A is bij alle restaurants hetzelfde. Heb je deze al gehad, kies bij het reserveren voor een andere letter.

Reserveren

Reserveren kan door te bellen of appen naar 073 5995907 of online via www.puzzelproeverij.nl.

Arrangement

beers – burgers- events